Христос хрещається!
Продовжуємо роботу. Наступна тема, яку нам потрібно опрацювати - "Знайомство з вакансіями в ресторані. Особливості складання автобіографії та резюме". Дана тема має практичну цінність, адже всі ми складаємо дані види документів при влаштуванні на роботу, тому завдання з цієї теми є ОБОВ'ЯЗКОВИМИ для здачі всіма учнями групи не пізніше, ніж через тиждень з моменту публікації завдання.
Отож, за допомогою презентації знайомимось з правилами написання автобіографії, корисними підказками щодо структури та оформлення даного документу та аналізуємо запропонований зразок автобіографії:
Найпростіший спосіб написати Вашу автобіографію - заповнити запропонований шаблон. однак, зауважте, що оцінка за таку роботу буде відповідати достатньому рівню. На високий рівень скористайтесь підказками з презентації ;)
У посібнику (покликання є у вкладці "Навчальні матеріали") ознайомтесь зі списком вакансій з розділу 15 (текст на ст. 111 в електронному варіанті посібника).
Також ознайомтесь зі зразками резюме шеф-кухаря:
І на основі цих зразків напишіть резюме для одної з вакансій за посібником.
Терміни здачі робіт:
Автобіографія - не пізніше 26 січня
Резюме - не пізніше 2 лютого.
За детальнішими поясненнями та порадами - звертайтесь, старатимусь допомогти. Контактні дані у вас є.
Немає коментарів:
Дописати коментар