Христос хрещається!
Попри святкову атмосферу, працюємо над власним розвитком ;)
Тема заняття - " Працівники ресторану, що працюють безпосередньо з клієнтами та їх основні обов'язки.
Лексичний мінімум, що допоможе Вам в опрацюванні вправ з посібника:
server/ food runner – офіціант (розносить замовлення)
busser – офіціант (прибирає столи після відвідувачів)
manager – менеджер
host – метрдотель
seat – розсадити
cashier – касир
bartender – бармен
waitstaff – обслуговуючий персонал
front-of-house – робота «на залі»
На основі лексики та невеличкого тексту –
виконуємо впр. 2, 3 та 4, ст. 8-9.
Також тренуємо навички аудіювання на
основі відео про посаду менеджера ресторану:
Немає коментарів:
Дописати коментар