понеділок, 18 січня 2021 р.

Для учнів групи №3 - Урок 5 (19 січня 2021)

 Христос хрещається! 

Попри святкову атмосферу, працюємо над власним розвитком ;)

Тема заняття - " Працівники ресторану, що працюють безпосередньо з клієнтами та їх основні обов'язки. 

Лексичний мінімум, що допоможе Вам в опрацюванні вправ з посібника: 


server/ food runner – офіціант (розносить замовлення)

busser – офіціант (прибирає столи після відвідувачів)

manager – менеджер

host – метрдотель

seat – розсадити

cashier – касир

bartender – бармен

waitstaff – обслуговуючий персонал

front-of-house – робота «на залі»

 

На основі лексики та невеличкого тексту – виконуємо впр. 2, 3 та 4, ст. 8-9.

 

Також тренуємо навички аудіювання на основі відео про посаду менеджера ресторану:



Немає коментарів:

Дописати коментар