вівторок, 12 січня 2021 р.

Для учнів групи №3 - Урок 2 (12 січня 2021)

 Тема другого уроку - "У ресторані: основні види робочих поверхонь та назви основних працівників великого закладу харчування" 

Працюємо за посібником : 

посібник

Опрацьовуємо розділи 1 (The Kitchen) та 2 (People in the Kitchen).

ОБОВ'ЯЗКОВИЙ лексичний мінімум до першого розділу: 

kitchen – кухня

shift – зміна

crew – команда (людей)

cook – готувати

appliances – прилади (побутові)

refrigerator – холодильник

freezer – морозильна камера

dishwasher – посудомийна машина

sink – раковина

stove – плита

oven – духовка

countertop – робоча поверхня (столу)

 

Виконуємо вправи 2, 3 та 4 (на основі тексту зі ст.4 та списку слів)

До вправ 6 та 7 додаю аудіозапис: 

Запис діалогу 1

Для економії часу вправи пишемо скорочено – лише номер речення і правильну відповідь!!!


ОБОВ’ЯЗКОВИЙ лексичний мінімум до розділу 2 за посібником “Career Paths/ Cooking”:

chef (de cuisine) – шеф кухар

dishwasher ­- мийник посуду

cooks helper – помічник кухаря

first cook – перший кухар

sous-chef – су-шеф, помічник шеф-кухаря

broiler cook – м'ясний кухар, ротіссьє

baker – пекар, кондитер

pastry chef – кухар випічки, патіссьє. Не кондитер!

fry cook кухар-по-обсмаженню, фритюрі

vegetable cook - овочевий кухар, ентреметьє

 

Виконуємо вправи 2, 3 та 4 (на основі тексту зі ст.4 та списку слів)

До вправ 6 та 7 додаю аудіозапис: 

Запис діалогу 2

Зверніть увагу на діалоги з аудіювання. Схожі ситуації будемо розігрувати під час практичного завдання. 


Немає коментарів:

Дописати коментар