Тема другого уроку - "У ресторані: основні види робочих поверхонь та назви основних працівників великого закладу харчування"
Працюємо за посібником :
Опрацьовуємо розділи 1 (The Kitchen) та 2 (People in the Kitchen).
ОБОВ'ЯЗКОВИЙ лексичний мінімум до першого розділу:
kitchen – кухня
shift – зміна
crew – команда (людей)
cook – готувати
appliances – прилади (побутові)
refrigerator – холодильник
freezer – морозильна камера
dishwasher – посудомийна машина
sink – раковина
stove – плита
oven – духовка
countertop – робоча поверхня (столу)
Виконуємо вправи
2, 3 та 4 (на основі тексту зі ст.4 та списку слів)
До вправ 6 та 7
додаю аудіозапис:
Для економії часу
вправи пишемо скорочено – лише номер речення і правильну відповідь!!!
ОБОВ’ЯЗКОВИЙ
лексичний мінімум до розділу 2 за посібником “Career Paths/ Cooking”:
chef (de cuisine) – шеф кухар
dishwasher - мийник посуду
cook’s helper – помічник кухаря
first cook – перший кухар
sous-chef – су-шеф, помічник шеф-кухаря
broiler cook – м'ясний кухар, ротіссьє
baker – пекар, кондитер
pastry chef – кухар випічки, патіссьє. Не кондитер!
fry cook – кухар-по-обсмаженню, фритюрі
vegetable cook - овочевий кухар, ентреметьє
Виконуємо вправи
2, 3 та 4 (на основі тексту зі ст.4 та списку слів)
До вправ 6 та 7
додаю аудіозапис:
Зверніть увагу на діалоги з аудіювання. Схожі ситуації будемо
розігрувати під час практичного завдання.
Немає коментарів:
Дописати коментар